Νέα Στύρα Ευβοίας: Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον δολοφόνο της "Μάγκυ"

  • ''Η ΑΥΓΗ'' 08.09.2014 , 21:07
Επικυρώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ στον ταβερνιάρη που τραυμάτισε θανάσιμα
με καρέκλα κουτάβι στα Νέα Στύρα, ενώ έπεται και η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης μετά τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ιωάννης ΒΡΥΖΑΣ
δικηγόρος - Δρ Νομικής - ΔΜΣ Ποινικού Δικαίου
Βασ. Ηρακλείου 37-39
τηλ. 2310-238435 κιν. 6977-813733
Ε-mail : vryzas-1@otenet.gr
546 24 Θεσσαλονίκη


Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε καταθέσει ένσταση για το πρόστιμο, η οποία και απορρίφθηκε, καθώς την Παρασκευή το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την επικύρωση του προστίμου των 30.000 ευρώ, καλώντας τον να το καταβάλει.

Η άτυχη «Μάγκυ» θανατώθηκε με ευθανασία καθώς δεν ήταν δυνατή η αντιμετώπιση των τραυμάτων της και ο φόνος της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στην περιοχή όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, οδηγώντας και σε κινητοποιήσεις μπροστά στο εστιατόριο του δράστη.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Διαύγειας.

Η υπόθεση έχει και ποινική πλευρά η οποία έχει πάρει το δρόμο της εκδίκασής της, μετά την δικογραφία που συντάχθηκε από το λιμεναρχείο της περιοχής.


ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ? 

                          O N.Θ. μου γράφει "Γεια σου κ. Γιάννη, αν η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί δεδικασμένο για τους υπόλοιπους απολίτιστους εύγε στον γενναίο Δικαστή, η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να του επιβληθεί αναγκαστική εργασία για δύο μήνες στο πλησιέστερο Δημοτικό κοινοκομείο !!!!*:) χαρούμενος  " 
              ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ;