"Είχαμε σκοπό να τον καταγγείλουμε εμείς, μας πρόλαβε" είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο, στον οποίο κλήθηκε ως ύποπτος για την υπόθεση δωροδοκίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γ. Αποστολόπουλος κατέθεσε ότι το οπτικοακουστικό υλικό ήταν μονταρισμένο και ότι «ο Χαϊκάλης τον πλησίασε και του ζήτησε χρήματα για να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα». Ακόμη πρόσθεσε πως και εκείνος παρακολουθούσε τις συνομιλίες με τον Χαϊκάλη και ο τελευταίος τον κατήγγειλε για να τον προλάβει.
Σε ερώτηση γιατί πήρε μέρος σε όλο αυτό, ο Γ. Αποστολόπουλος απάντησε «για να προστατεύσω τους ΑΝΕΛ», και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα δώσω και άλλα στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη μειωμένη ηθική του Χαϊκάλη». "Είμαι πάντα ΑΝΕΛ» φέρεται να είπε στον εισαγγελέα.
Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης ο συνήγορός του Παύλος Σαράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν έκανε χρήση του δικαιώματός του να πάρει προθεσμία  και «είπε όλη την αλήθεια στον Εισαγγελέα», ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του Παύλου Χαικάλη, λέγοντας ότι ο πελάτης του ήταν έτοιμος να καταγγείλει στις αρχές τον βουλευτή.
Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο κ. Αποστολόπουλος έκανε λόγο για "κακοπαιγμένο θέατρο" από πλευράς Χαϊκάλη και Καμμένου.
Να σημειωθεί ότι αύριο έχουν κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ....