«ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur (όπoιoς σιωπά φαίνεται ότι συναινεί)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ιωάννης ΒΡΥΖΑΣ
δικηγόρος - Δρ Νομικής - ΔΜΣ Ποινικού Δικαίου
Βασ. Ηρακλείου 37-39
τηλ. 2310-238435 κιν. 6977-813733
Ε-mail : vryzas-1@otenet.gr
546 24 Θεσσαλονίκη

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Κάλεσμα σε αντίσταση απευθύνει ο Καμμένος

Κάλεσμα σε αντίσταση απευθύνει ο Καμμένος


15:49 | 01 Ιουλ. 2015
Η κυβέρνηση και ο λαός θα αντέξουν δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν στην επίθεση που δέχονται.
Μιλώντας στον «Στο Κόκκινο 105,5» ο Πάνος Καμμένος είπε πως ένα «ναι» σημαίνει συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας που οδήγησε σε 10.000 αυτοκτονίες, συνέχιση της πολιτικής που έδιωξε 300.000 παιδιά - νέους επιστήμονες, μετανάστες στο εξωτερικό, σημαίνει μείωση των συντάξεων, κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και κατάργηση του ΕΚΑΣ σημαίνει
συνέχιση της πολιτικής της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά.
Επισήμανε ότι η χώρα άντεξε «μέχρι σήμερα, όπου με απόφαση της Γερμανίας και με επιβολή της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα -πάλι παράτυπα- παρεμβαίνουν σε μία δημοκρατική διαδικασία, στο δημοψήφισμα, όπου ένας λαός καλείται ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του. Να αποφασίσει αν θα μπορέσει να ζήσει σε μία χώρα, όπου οι συντάξεις θα έχουν πέσει στα 300 ευρώ, οι μισθοί στα 400 ευρώ, με μία λιτότητα που έχει κλείσει το 80% των επιχειρήσεων, με αφοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και με εγκατάλειψη των νησιών, προς όφελος των Γερμανών, που έχουν αγοράσει απέναντι αλυσίδες» ξενοδοχείων.
Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι η χώρα είναι στην διαπραγμάτευση από την οποία δεν έφυγε ποτέ και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση κατέβαλλε τιτάνιες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης. «Αλλά μας «δούλευαν» συμπλήρωσε αναφερόμενος στην αλλαγή στάσης των δανειστών απέναντι στην τελευταία πρόταση της κυβέρνησης».
«Ουσιαστικά ο πόλεμος που γίνεται είναι ένας πολιτικός πόλεμος» πρόσθεσε. «Όλα είναι θέματα συμφερόντων από την πλευρά των δανειστών, κατέληξε.