«ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur (όπoιoς σιωπά φαίνεται ότι συναινεί)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ιωάννης ΒΡΥΖΑΣ
δικηγόρος - Δρ Νομικής - ΔΜΣ Ποινικού Δικαίου
Βασ. Ηρακλείου 37-39
τηλ. 2310-238435 κιν. 6977-813733
Ε-mail : vryzas-1@otenet.gr
546 24 Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

1η επίσκεψη Πρωθυπουργού σε φυλακές

Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στα Διαβατά τη ΔευτέραΣτις φυλακές των Διαβατών μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να εγκαινιάσει πρότυπη μονάδα απεξάρτησης για τους κρατούμενους και να επισκεφθεί το σχολείο, όπου φοιτούν έγκλειστοι οι οποίοι μετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοδεύεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και η επίσκεψή του στο σωφρονιστικό κατάστημα είναι η
πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού σε φυλακές, καθώς ως τώρα μόνον οι αρμόδιοι υπουργοί της Δικαιοσύνης επισκέπτονταν τους χώρους κράτησης των κρατουμένων.
Η μονάδα απεξάρτησης που εγκαινιάζεται είναι από τις πλέον σύγχρονες που διαθέτει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σωφρονιστικά καταστήματα και η λειτουργία της εντάσσεται σε ευρύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης των προσπαθειών για επανένταξη των κρατουμένων μετά την αποφυλάκισή τους.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού σηματοδοτεί τη σημασία που δίδει η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης στην ανάπτυξη προγραμμάτων απεξάρτησης των κρατουμένων και εκπαίδευσής τους με τη συμμετοχή τους σε ειδικά προγράμματα αλλά και την παρακολούθηση σχολικών μαθημάτων.

 ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ / Η Καθημερινή


ΣΧΟΛΙΟ ΒΡΥΖΑΣ :
Αντιγράφει τον Ομπάμα ο Τσίπρας !!! 
Πρβλ. παλαιότερη σχετική μας ανάρτηση εδώ :